meloni Reglimi takip edemiyorum artık düzensiz olduğu için bu yüzden kullandığınız uygulama var mı ya da önerebileceğiniz? Pepapp kullanıyordum lakin aşırı reklam olduğu için sildim
ElisaMom_ meloni uzun zamandır takvimim uygulamasını kullaniyorum döngüleri mi falan hep doğru gösteriyor
Pamukhanim_ meloni peride uygulamasını kullanıyorum bende pepapp kullanıyordum sonra bu uygulamayı kullanmaya başladım
ElisaMom_ goldengate hiç düzensiz olmadım bu zamana kadar ama nerdeyse günü gününe söylüyor reglimi bazen istisnai bir iki gün erken veya geç olurum o kadar,yumurtlama günlerim falan hep günü gününde gösterir
meloni talhamamy iPhone hangi uygulama peki bu sağlık mı ordan beceremedim ya nasıl yapılıyor jdnfnmdnf
talhamamy meloni evet canım sağlık ordan yap başka uygulama indirmene gerek kalmaz hem kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün sürüyor gir sonra adet oldugunda gününü işaretle sonrası otomatik ilerliyor zaten yumurtlama günleri felan gösteriyor hep
ekimannesi11 meloni takvimim kullanıyorum kaç yıl olucak hamileikte falan ara verdim yine şuan kullanıyorum uygulama fotoğrafında pembe bir çiçek var