KSM İyi akşamlar arkadaşlar 30 aylık bebeğime d vitamini kullanmaya başlayacağım bu yaş civarında kullanan var mı ve kaç damla kullanıyorsunuz doktor tavsiyesi özellikle … önceliğim ocean marka yenidoğan döneminden beri ilk onu kullanmıştık
catperson KSM 7 yaşındaki kızıma hala kışları özellikle devam ediyoruz d vitaminine, ocean 600 kullanıyoruz. Her sene tahlilde düşük çıkıyor d vitamini.
KSM _YanakReisinAnnesii ne Kadar veriyorsunuz peki bir de doktor mu tavsiye etti burda aşırı salgın var korkuyorum hastaneye gitmeye ama vermem de lazım vitamin çünkü dışarı çıkamıyoruz pek d vitamini alımımız çok az
_YanakReisinAnnesii KSM kış dönemi özellikle çocuk,yetişkin herkes için tavsiye edilen bir vitamin zaten d vitamini. Bağışıklığı için de yüksek tutmak gerekiyor. 1 puf şeklinde kullanmaya devam ediyorum sabahları kahvaltıdan sonra.
KSM catperson bana doktor 1 yaşını biraz geçtikten sonra kestirmişti damlayı uzun zamandır kullanmıyoruz ve önemli bi vitamin başlamak istiyorum doktora sormadan da hiç bi şey yapmadım bu zamana kadar da ama şimdi iş biraz farklı salgınlar fazla ve bebeğimin bağışıklığı düşük mikrop dolu hastaneler kullanan annelere danışmak istedim yaşına göre kaçlık vereceğimi bilemedim 400 mü 600 mü diye arada kalmıştım
catperson KSM anladım canım o durum hakkında bilgi sahibi değilim pek, bizimki anlattığım gibi tahlillerde hep düşük çıktığı için kullanıyoruz her sene. Dozu da ona göre ayarlanıyordur belki. 🫶🏻