defneninannesiyim Selam kızlar kızım bir ay sonra 2 yaşına giricek son bir buçuk aydır akşam uykusuna direniyor normalde uyku eğitimi ile büyüyen bir bebek ama saat 9 da girdiğim oda da saat 11 de anca cikiyorummmmmmmm oglende 1 saat uyuyor sabah normal saatlerde uyanıyor bende haliyle calistigim için tahamulum kalmıyor sürekli bir şey istiyor acıktım su o bu şu zattiru züttüruk ne varsa istiyor beşikten çıkıp yatagima gelmek istiyor orda da uyumuyor ne yapsam eski haline döner vallahi mecalim kalmadı gece azarliyorum onu sonra uyuyor bende sabaha kadar vicdan azabı çekiyorum
seyma4748 defneninannesiyim valla içinizi rahatlatmak isterdim ama uyku sevmeyen çocuk sevmiyor 3 yaşına gircek kızım 1 ay sonra 9 buçukta odaya girdik yeni uyudu resmen zorla açıyor gözünü uyumamak için direniyo bende napcagimi şaşırdım uyku sastleri zulüm gibi geliyor kızınca da anlamiyo bu sefer ben üzülüyorum sabretmeye çalışıyorum ama arada sesimi yükselttiğim oluyor Allah yardımcımız olsun
y_mervee1 2,5 yaşında kızımda asla beşiği sevmedi bebekliğinde uyuyordu ama 10 aylıktan sonra beşikte yatmak istemedi birazda benim yüzümden oldu emzirip yanıma yatırdım hep oda yanımda uyumaya alıştı ne yapacağımı şaşırdım tahammülüm ve sabrım kalmadı artık
defneninannesiyim seyma4748 kızım uykuyu çok sever aslında … Öğlen uykusunu koyduğum gibi yatıyor ama işten geliyorum bir de akşam uykusuyla uğraşıyorum kreste çalışıyorum onca çocuk yormuyor ama evde kızıma sabrım tükeniyor artık
stupendouss defneninannesiyim uyku saatlerinde ayarlama gerekiyo olabilir mi belki uykusu gelmiyodur benim kızımda 21 aylık erken yatırınca saatinden saatlerce uyumuyo saat aralığı takip ediyorum normalde ama şimdi sabitledim 19.00 gibi uyuturdum çok mücadele ederdim bu aralar 21.00 gibi yatırıyorum daha kolay uyuyo 09.30 da uyanıyor sabahları 13.15 gibi öğle uykusu