HALE___ Kızlar pedia d vitamini nasıl ne zaman kaç damla şeklinde kullanıyorsunuz bilğisi olan var mı
Unicorn67 HALE___ 28 aylık günde 4 damla kullaniyoruz tok karna öneriyor doktor ben sabah kahvalti arasında veriyorum
gokkus7 HALE___ doğumdan 3 gün sonra başladık günde 3 damla dedi doktor ama benim bebeğime gaz yaptı daha temiz içerikli ocean kullanıyorum şu an
Unicorn67 HALE___ anladım onu bilemiyorum ama aile hekiminizin numarası varsa arayarak sorabilirsiniz yani sağlık ocağının numarasını bulursanız
melierd1307 HALE___ 5 ay 12 günlük oğlum, günde bir kere 3 damla şeklinde kullanıyoruz, sabah beslenmesinden sonra veriyorum
mervebrs HALE___ merhaba süte karıştırıp mı veriyorsunuz yoksa direk kasıkla veriliyor mu @Unicorn67 @Merve-34 @efl12
efl12 mervebrs ben süte karıştırıyorum 3-4 damla Süt 3damla dvit diğer şekilde yağlı olduğu için kaşıkta kalıyor bebeğim de çıkarıyor hemen ağzından
mervebrs Merve-34 eczacı üzerine seyreltilerek kullanin yazmıs ondan sizlere sorayim dedim.cnm emziriyorum suda veremem nasil verecegimi bilemedim
Merve-34 mervebrs ya bana öyle birşey demediler canım bende direk damlatarak veriyorum sorun da olmadı çok şükür