zehra12344 Elimde 3 tanr biberon var hediyr gelmişti ama aşırı hızlı akıyor yavaş orta akışlı biberon önerir misiniz 4 aylık kızım daha uygun fiyatlı olursa sevinirim çok sık kullanmıyırum o yğzden pahalı bişryr gerek yok acil durumlarda kullanacağım
[silindi] zehra12344 fiyat bandınız ne bilmiyorum ama ben tommee tippee kullanmıştım her yönden memnundum
sudenaz0 zehra12344 bizde Philips avent var memnunum doğduğundan beri kullanıyoruz fiyatı size makbul müdür bilmiyorum ama ara sıra avent ürünleri indirime giriyor takip edin
busbus59 zehra12344 phlips alabilirsin indirimleri takip et e bebekten akışı güzel. Bide dr browns kullandım oda güzel ama onu 6. Aydan sonra öneririm
_YanakReisinAnnesii zehra12344 fiyatları şuan nasıl o konu da bilgim yok ama tommee tippee kullandım oğluma hem düz hem antikolik çok memnundum bi bakın isterseniz.
drykrbn zehra12344 philips avent asla akıtmıyor bebek emdikçe geliyor ayına göre uygun numarayı alırsanız güzel olur gaz sorunumuzu da baya azalttı
deryadusmez zehra12344 bineronun emziği ayı için uygun olmayabilir. Emziğini değiştirebilirsiniz ilk etapta. Philips Avent’ten çok memnunum. Kızım 4 aylık, 2 numara emzik kullanıyoruz 3 numara çok hızlı akıyor meme reddi yapıyor.