zeynepcamcicelik Merhaba hamilelikte tiroid ilaçları kullandığım için bebeğimin 6. Ayda işitme testine girmesi gerekiyormuş yaptıran varmı acaba nasıl oluyor tavsiyesi olan varmı?
beginnerrmomm zeynepcamcicelik prematüre olduğu için bize de demişlerdi ama yaptırmadım gayet iyi. Bebeğinizin deliksiz uyuması lazım yaptırırsanız
smileylaylom zeynepcamcicelik bende hamileliğimin son zamanlarında antibiyotik kullandığım için götürdüm oğlumu 1 yaşda da götüreceğim. Özel hastanede doğum yapmıştım 6. Ay için üniversite hastaneleri söylendi bi tane özel bi hastaneydi galiba izmirdeyiz biz dokuz Eylül üniversite hastanesine götürdüm
zeynepcamcicelik beginnerrmomm evet öyleymiş bu da bana pek mümkün görünmüyor sadece kucağımda uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor 45 dakika sürüyormuş kısada değil
elfmrl123 elfmrl123 bu arada ben de hamileliğimde tiroit ilaçları kullandım ama bana bununla alakalı bişey söylemediler oğlum doğduktan sonra dokuz gün yoğun bakımda kalmıştı bundan ötürü tekrar ileri işitme testi yaptırmam gerektiğini söylemişlerdi altıncı ayda
smileylaylom zeynepcamcicelik uyku saati geçti uyutmadık zorladı biraz sonra uyuyunca teste aldılar hemen, yenidoğandaki gibi ya 5-10 dk bi şey sürdü.
HELELEKADIN zeynepcamcicelik oğlum 4 5 defa girmek zorunda kaldı bu teste odada yastık oluyordu ayağımda sallıyordum uykuya dalınca testi yapıyorlardı 20 30 dk sürüyordu
HELELEKADIN zeynepcamcicelik sol kulak yolu kapalı işitme cihazı kullanıyor iç kulağı sağlam mı yüzde kaç duyuyor emin olmaları ve ona göre cihaz takmaları için girdi