ozgenur001 Kızlar bebeğim bir aylık dünden beri burnundan fışfış ses geliyo ve tıkalı gibi de ama başka bir sorunumuz yok ateş öksürük vs. Ve bu sadece gündüzleri oluyor akşama doğru geçiyor. Bunun nedeni ne olabilir ne yapmali
brfnbt ozgenur001 eviniz kaloriferli ise belki nem az geliyordur kuruyordur ya da hafif soğuk algınlığı yaşıyor olabilir benim bebeğimde 1,5 aylık iken öyle olmustu ateş öksürük olmamıştı
ozgenur001 brfnbt evet kaloriferli peteğin üzerine su koyuyorum ben siz geçmesi için birşey yapmış miydiniz kendiliginden mi düzeldi
ozgenur001 byzyldz bu işlemden korkuyorum biraz eczaneden aldım bir iki damla damlar dediler ama daha çok küçük birşey olur diye cesaret edemiyorum
brfnbt ozgenur001 burun yıkaması önerdi doktorumuz sadece öksürük ateş hırıltı olursa getir dedi bizimki soğuk algınlığıymış iki haftaya geçer dedi burun yıkama yaptık iki hafta sonra geçti evin nem derecesini takip ettim minik termometreler oluyor imkanınız varsa bir tane edinin eğer düşük devam ederse hava nemlendiriciler oluyor ondan alabilirsiniz bizim doktorumuz şimdilik gerek yok demişti benim evim yerden ısıtma
byzyldz ozgenur001 bir iki damla değil 5-10 ml şırıngalarla yıkıycaksınız diğer türlü damlatmanız daha tehlikeli