Gamzesylu-06 12 gün önce Doğum yaptım sürekli terliyorum banyo yapmış gibi hasta olmaktan korkuyorum sizlerde de oldumu acaba?
Sahreyldrm Gamzesylu-06 lohusa teri en sevmediğim ilk doğum yazda oldu sıcaktan dedim bu dogumum Kasım'da oldu yine aynı bı de kokuyo ki sanki üstüme birisi bı kova su devirmiş gibi oluyordum 40 çıkınca geçiyor bir aydan sonra hafifliyor bende öyle olmuştu
Yegino Gamzesylu-06 40ım çıkana kadar benimde öyle olmuştu özellikle geceleri aşırı terliyodum olağan bi şey sanırım geçici yani
Ebrarsuu Gamzesylu-06 canim dogumdan sonra olur o ter benim 3 ay kadar hep vardi bi an üşürdüm ama iki dakka ısınayım hemen su gibi olurdum bide hararet başardı beni 🤗🤗
Gamzesylu-06 ikizannesi2 bende öyleyim bebeği emzirirken özellikle daha fazla biran önce geçer inşallah :(
yas_emin3467 Benim 7 ay oldu. Evde kış mevsiminde hep tişört giydim. Hala çok terliyorum. Doğumdan önce böyle değildim
Gamzesylu-06 efsaneisrafilova90 çok kötü bi durum normal hiç terleyen bi insan degilimdir biran önce geçer inşallah 😔
ilaysmom Gamzesylu-06 iki ay oldu bnmde doğum yapalı hala Gece üç kez üst değiştiriyorum terden geçmedi hala