papatya3458 Kizlar ilk bebegim normal mi ayakta tutunca kaldirinca tam dik durmuyor poposu geride kaliyor ilk aylar normaldir diye dusunuyordum ama 6 ayligiz
mervis61 papatya3458 ya bizimki de öyle sanki ayakta durmak istemiyor basmak istemiyor poposunu dışarı çıkartıyor bu arada 9 ay 5 günlük benim bebeğim. Emeklemeye daha yeni başladı ama yürüme hevesi yok şuan
12betul papatya3458 Kız daha canı istemiyordur . Küçük daha evet erken hareketlenen çocuklar var ama hepsi değil
Birminikaslan papatya3458 Ay daha küçük ne ayakta durması yere basabilecek ki poposu normal düz dursun kuzucum ya acele etmeyin
mervis61 ozgmom sürünme var mı sürünme varsa emekleme yakındır bizimki sürünmeye başladı 1 ay sonra belki daha kısa emeklemeye başladı yani daha 2 3 gün oluyor emekleyeli
papatya3458 12betul ay babasi hep babasi 😂 bu cocuk niye oturmuyor bu cocuk niye basmiyor poposu arkada vs 😂😂 paikolojimi bozdu bozacak az kaldi
12betul papatya3458 Ah bu eşler 😅 bizim ki de hala 3. Çocuk olmasına rağmen şöyle mi böyle mi ? Neden böyle yüreğim kalmadı artık. 😅
12betul papatya3458 Kız ben bile sözde deneyimliyim . Burada benden genç veya yeni annelerden bir çok şey öğrendim öğreniyorum . Azıcık erkeklerde araştırsa ya . Ama nerde onda bile hazırcılar 😅