kedilipicama Kızlar alt üst takım alıcam bi kaç tane rahatıma duskunumdur salaş bakıyorum instagram dan baktım bi kaç sayfa ama güvenilir mi bilmiyorum uyguna alışveriş yaptığınız yer varmi
-Ozge- kedilipicama Lcw dream geçen gün aldım. eşim evde ayıcıklı falan pijamalar giymemden hoşlanmıyor oyuzden düz birseyler bakıyordum hem çok rahat hemde dümdüz bir takım orada buldum
kedilipicama @simseklivekalpli pijama takımı değildi 😃 normal kıyafet triko takım vs o anlamda yazmıştım
simseklivekalpli kedilipicama ayyy rahat salaş falan okuyunca kafam karışmış kusura bakmayın düzelttim🫶
goldengate princessmom_ pentiden aldigim bikiniler guzel cikti ama bunun disinda cocuguma aldigim bornoz kendime aldigim pijama takimlari ic camasirlari hemen renk ve dikis atti
kedilipicama goldengate pijama takımı değildi canım ya normal alt üst takımlar oluyor ya onlardan bahsetmistim karışıklık oldu😌
kedilipicama simseklivekalpli önemli değil canm alt üst takım diyince karışıyor sanırım nasıl yazılırki o da bilemedim 😄
_YanakReisinAnnesii kedilipicama ikili takım 😂İnstagram da güzel şeyler çıkıyor ama güvenemiyorum dolandırma vs olayları çok oluyor orda. Trendyol millayı bi karıştırın bakın vardır illa ki.