eses123 Bebeğim 19 aylık fakat süt ürünü tüketmiyor yoğurt peynir kefir sevmiyor inek sütü de çok sağlıklı değil biliyorum ama vermeli miyim sizce
nesli8154 eses123 benim oğlum 3 yaşına gircek hala mama yiyordu ve bianda bırakmayı denedim çikolata süt vererek
eses123 patlakprezervatif normalde vermeyin cocuklarınızw diyorlar ya ama benimki süt ürünü tüketmiyor
aysss_ea eses123 bence vermeyin ,bağırsak florasını bozuyor ve artık maalesef yayılan inek çok az genellikle suni yem veriyorlar ,haliyle çok doğal bir sür de içmemiş oluyor çocuklar
patlakprezervatif eses123 benim takip ettiğim doktorlar 1 yaşından sonra verebilirsiniz diyor. Kendi doktorumuz ile de istişare yaparım 11.ayının içinde zaten. Engelin kalkması için çok da bir şey kalmadı. Belki hiç gerek de duymaya bilirim. Oğlum sizin çocuğunuzun aksine kefir içer yoğurt ve peynir yer. Çok şükür bunlar ile ilgili hiç problem yaşatmadı
eses123 aysss_ea ama ne peynir ne yoğurt ne kefir hiçbirini tüketmiyor biraz süt ürünü geçsin boğazından diye dedim ama başka ne yapabilirim sizce🥺