Marianne başka yorum yazmıştım kimya mühendisi olduğunuzu okuyunca sildim. İçerik okuyorum. Bir maddenin işlenmiş hali sağlığa zararlıyken, aynı maddenin ham hali zararlı olmuyor. İşlenmiş hali az miktarda daha etkili iken, ham hali daha fazla miktar gerektiriyor. Bunları benden daha iyi biliyorsunuzdur. Ciltte tahriş en önemli etkilerden birisi. Eşimin çocukluğundan beri süregelen, doktorun ilacın çare olmadığı kaşıntısı, ben doğal içerikli çamaşır deterjanı kullanmaya başladıktan sonra geçti ve tekrarlamadı. Tek seferde temiz içerikli ürünleri hiç etmenize çok şaşırdım açıkçası. Bu arada bazı markalar bu konuda çalışmalar yapan dünya çapındaki kuruluşlardan test edilmiş ve sertifika almış markalar
Dondurmalikahve
canmanayvesuyu temiz içerikli soran arkadaşlara da tavsiyem instagramda prema sundari ve onun kimya ve içerik üzerine olan diğer hesabı ekodedektif hesaplarına bakıp hem içerik okumayı, hem de marketlerde satılan deterjanların içeriğinin neler olduğunu öğrenebilirler. Orada temiz içerikli olan diş macunundan, diş fırçasına daha önce hiç duymadığınız birçok markayı da bulabilirsiniz. Herkesin önerdiği, reklam olduğu belli olan markalara güvenmiyorsanız onun sayfasında hiç duyulmamış birçok marka da bulabilirsiniz