yasminalyam Kızım 9 aylık pipetli suluk almayı düşünüyorum munchkinin ama büyük olan mı küçük olanı mı karar veremedim kızlar
aysebb yasminalyam Bende 9 aylıkken geçmiştim küçük almıştım baya götürdü bizi. 2 yaşına doğru değiştirdim
myavocado yasminalyam Ben 9-10 ay civarında büyük olanı almıştım, oğlum 16 aylık hala kullanıyoruz. Büyük alın bence.
okk yasminalyam kücük olanın agızlıgı ve büyük olanın agızlıgı farklı kücükde daha zor su geliyor yani bebek cektikce büyükde öyle ama yine de su gelisi daha kolay agızları farklı yani
yasminalyam okk yani ilk defa kullanacağı için kolay çekişli olanı almak daha mantıklı o zaman değil mi
mavii_98 yasminalyam büyük olan var bende ama sizin ki biraz küçük gibi çekerken tıkanır sanki oğlumda erken vermek istemiştim bunu yaşadım çünkü. Sizin almak istediğiniz ürün hangi aylar için uygun diyor?
okk yasminalyam birden cekerse boğazına sıcrayabilir öksürtebilir yani bilemiyorum bence büyük suluk alsanız bile kücük sulugun agızlıgınınn yedegi satılıyor baktınız boğazına sıcratıyor onu alır takarsınız problem olmaz