Marianne Papatyaa21 tezgah 8 metre kare (tezgah ve duvar) ayrı 50 bin tuttu, dolaplar arasına seramik değil, kuvars yaptırdım, bütün görünüm olsun diye. Lake mutfak 200 bin tuttu.
ftmylm Papatyaa21 evet Allah var dolabı epey büyük kıyamam anneciğimin öncelikli kriteri buydu önceki evinde dolap minicikti
maygirl Papatyaa21 geçen yıl kışa doğru var olan mutfağı biraz büyütüp ek 2 kapakli dolap ve kiler dolabi eklendi okadar 150 bin civarıydı.tezgahım kendi dolaplarım var ek yapılmış 2 parça hali en ve boydan biraz büyütülmüş hali boyleydi.
O1Anne Papatyaa21 mayıs ayında yaptırdım evi komple tadilata koydum alır almaz fiyat bilgim pek yok ama tezgah olarak çimston önerebilirim beyaz tezgah yaptırdım kullanımı biraz zor leke açısından ama çok şık duruyor ferah gösteriyor mutfağı cif krem ile ovalıyorum lekesi çıkıyor hemen dolaplarım da kum taşı rengi parlak akrilik yaptım her gören çok beğeniyor
mnkanne1 Papatyaa21 her yer aynı olmuyor ama bi kaç yerden fiyat alın derim biz öyle yapmıştık kendi evime de kayınvalidemlere de