Miraay_123 Selammmm kızceler tesettürlü anneler daha önce alışveriş yapıp memnun kaldığınız bir site varmı ben bı kaç yerden alışveriş yaptım beğeniyorum da ama daha Güzel şeyler almak istiyorum artık. çokta pahalı olmasın ama 😂😂
glnrk Miraay_123 ben lemayeyi çok severdim ama fiyatları abarttılar. Ande tesettür de iyi. Eminos butik, nuhbe ve füruz var
ekimannesi11 Miraay_123 ben kaç kere pazariumdan aldım beğeniyorum elbiselerini ama onlarda şuan ucurmus fiyatlari Instada tesettür waw diye bir sayfa var orası baya uygun kaynimin düğününde ordan elbise sipariş verdim çok beğendim haydi giy var bide orası da çok uygun ev kıyafetleri de haydigiy ve pazarium uygulamalari var indirebilirsin
zehraco Miraay_123 butikcsultanbeylii genlde internete birşey alacağım zaman o sayfadan alırım ürünlerinin kalitesini çok beğeniyorum
Miraay_123 Stilzade moda var ordan bı kaç takım aldım çok beğendim sadece bı tanesi bana büyük geldi iade yok değişim var dediler iki haftadır haber yok bekliyorum bakalım inşallah gelir
Pamukhanim_ Miraay_123 ben tesettürlü değilim ama çalışırken patronumun eşi pazarium ve modaselvimden alışveriş yapardı hep güzel uygun fiyatlı derdi. Moda selvimden bizde anneme elbise falan almıştık uygundu
Miraay_123 Pamukhanim_ Moda Selvimde fiyatları ucurmuş kız 😅 pazarıum dan alayım en iyisi bı o yine uygun geliyor bana sadece bı ara pantolon aldım onu beğenmedim hep yırtıldı diğer kıyafetleri hala giyiniyorum
arzuapo Miraay_123 e.penye var modagulay var gizagiyim var bunlar da iyi tesettür aldı başını gidiyor ya alamiozz birşey
Miraay_123 arzuapo Ayyy evet tesettür kıyafetleri çok pahalandı uygun olanlara da zam yaptılar 😬 ne olacak bilmiyorum artık sene de bir kıyafet alacaz beli oldu 😅😅