ceylinkardelen 5 aylık bebegimin burnunu serum şırınga ile temizleyebilir miyim yoksa daha çok küçük mü
minikmucizemm19 ceylinkardelen temizleyebilirsin dikkat ederek aniden burnuna fışkıran canım ben 3 aylıkken başlamıştım
minnakpopus ceylinkardelen temizleyebilirsiniz daha rahat oluyorlar emin olun. Ama dikkat edin gelişigüzel sıkmayın serum suyunu
oykununanneesi ceylinkardelen tabiki temizleyebilirsin benim doktorum 1 aylıktı ilk temizlediğinde. Şu an 15 aylık sık sık yıkarım burnunu ciğerine hiç inmedi balgam bu güne kadar
glnrk ceylinkardelen benim bebeğim daha 2 ayını doldurmadı ama biz hep serum şırıngayla yıkadık. Doktorundan da rica ettik gösterdi. Siz de dikkatli olun
ceylinkardelen minnakpopus teşekkür ederim 3 yaşında oğlumda var onda ne zaman basladigimi hatırlamıyorum o yüzden emin olmak için sormak istedim teşekkür ediyorum
minikmucizemm19 ceylinkardelen oluyor ole gun aşırı yapmaya calısın halen nefes almada zorlanırsa her gün yapabilirsiniz
denizduruyaz Yenidoğandan beri yapıyorum doktor zararı olmadığını söyledi suan 3 aylık hala yapıyoruz tıkandıkca