esnyks Kızlar bebeğim 15 hafta 3 günlük sağlık ocağı en geç 14.hafta bitmeden yapabiliriz dedi doktoruyla da görüşemedim sanırım zamanını kacırdık siz ne zaman yaptırdınız çok üzüldüm 🥲
nesemom esnyks 105 günden sonra yapılmıyor diye biliyorum bizde 100. gününe falan denk gelmişti 2. ve 4. ay aşılarıyla da araya bir ay koyuyorlar çünkü
aysenurbaksi Merhabalar bu aşıyı doktorumuz önerdi bu aşı hakkında siz ne düşünüyorsunuz çok kararsız kaldık vurdurmakta
esnyks aysenurbaksi aslında bizimki de kararsızlık değil ama çok fazla olumsuz yorumda var özellikle internette 15.haftadan sonra bağırsak düğümlenmesi yapabilir yapılması tehlikeli vs yazıyor bilemedik yarın doktoruna soracağız yine cevaplar bilgilendiririm öğrenirsem sizi 🙏🏻
nesemom aysenurbaksi rotavirüs çok tehlikeli bir virüs bebek yakalandığı zaman durdurulamayan bir ishal kusma yaşıyor ve hastaneye yatış gerektiriyor ama aşısı yatışı %90 engelliyor neredeyse kendi doktorum rotayı kesinlikle yaptır menenjiti de durumun varsa yaptır demişti biz iki dozunu da olduk
esnyks aysenurbaksi bugün 3 ay 17 günlüğüz doktoru ve sağlık ocağındakiler yapılabilir ama geciktirmeyin dedi 15 hafta bitmeden yapılabiliyormuş en geç bugün yaptırdık bizde inşallah yan etkileri olmaz 🙏🏻
lorin65 Bugün 2.aşılarını yaptık. Doktorumuz 3. Ay kontrolünde rotayı yapalım dedi. Bizde öyle yapıcaz. Şu an 64 günlük bebeğim. Rotarix olanı yapıcaz. Diğer dozu da 5. Ay yapıcaz muhtemelen.