anne1412 Kızlar aylık verilen 5.000 tl doğum yardımına bu ay onayım geldi ayın son haftası yatıcak dendi şuan sizde yatan oldu mu ne zaman yatar acaba ilk kez alıcam ben
aysgllarkn anne1412 merhaba benim yatmış gözüküyor ilk öğretmenim ailem uygulamasında ama bende nereden nasıl çekeceğimi bilmiyorum. PTT den öi çekiliyor? bilen annelerim 🥹🌸
erays anne1412 Yaaa bende başvurmuştum sonra almayınca geri çekilmiş tekrar başvurduk sorun olmak inşallah bebeğim 10 ayını doldurmak üzere 6 ay çekmeyince geri çekmişler.
selimtahamom anne1412 ben ekimde başvuru yaptım kasımın son haftası yatmış ama mesaj falan gelmedi uygulamaya girince gördüm halk bankasından çekiliyor diye duydum
Zhr_ygz anne1412 genelde 26-28 nde yatıyo haftasonu olursa bi kaç gün aksıyo Halkbank’a gidip imza işlemlerini halledince size kart veriyolar isterseniz kart kullanın isterseniz çekin ama 6 ay kullanmazsanız geri alınıyomuş
anne1412 aysgllarkn erays selimtahamom Zhr_ygz 12betul Teşekkür ederim arkadaşlar benimde 11 Aralıkta onaylandı daha ödeme yapmadılar o yüzden soruyorum tarih bilmiyordum bilgilendirdiniz çok sağolun 😍
asel_kr aysgllarkn halk bankasında alıyorsunuz bide 2 veya 3. Çocuksa aile kartı isteyin paranızı aldığınızda daha rahat olur en azından banka ile uğraşmazsınız her ay
12betul anne1412 Halkbankasından çekeceksiniz . Genelde ay sonu 26,27 den sonra yatıyor genelde . İçeride bırakırsanız 6 aydan sonra geri alıyor devlet zaten gelen mesajda da yazıyor . Halkbank ayrı aile kartı veriyor onunla ATM den kolaylıkla çekebiliyorsun . @aysgllarkn
erays 12betul dediğiniz gibi oldu ben çekmedim para geri alındı tekrar başvurdum yinede yatar değil mi ?
anne1412 aelaa 1 Ocak 2025 itibarıla doğacak ilk çocuk için 5 bin lira tek seferlik doğum yardımımız, ikinci çocuk için her ay 1500, üçüncü ve sonraki çocuklar icin de her ay 5′er bin lira desteğimiz annelerimizin hesabına yatırılacak.
didomido00 anne1412 bi tarihi yok onaylanınca yatıyor zaten . Ben mesela başvurduktan 4 ay sonra onaylandı ve aldık