Oğlum 4 buçuk yaşında.
Koluma ne olmuş vestiyerin aynasın da bakıp gelcem dedi bende birşey yok ama bak istersen dedim salonda oturuyordum. Vestiyerin önüne gitti saniyeler sonra bir an da bağırıp ağlayarak ‘anneee öcüüüü ‘ demeye başladı hemen bana koştu. Tabi benim aklım çıktı kalbim 1500 attı ayağa kalktım kucağıma aldım hemen ama kalbi nasıl çarpıyor çok korkmuştu belli. Mutfak mutfak kapı dedi öcü var gördüm balkon kapısı açıldı dedi. Kucağımda iken mutfağa geldik acaba kapıyı açık mı unuttum kedi falan giriyor bazen öyle birşey mi diye düşündüm ama balkon kapısı kapalıydı kapatmışım ardından balkona çıktık balkonda da herhangi birşey yok ama oğlum ısrarla birşey gördüğünü balkon kapısının açıldığını iddia ediyor. Bu arada böyle absürt korkuları yoktur genel olarak ilk defa böyle birşey yaşıyoruz. Açıkçası bende korktum o halinden dediklerinden ve eşim şuan başka bir şehir de 3-4 gün sonra gelecek yandık 😬Gece de çok değişik tuhaf tuhaf rüyalar üzerine zorla uyanmıştım uykumdan zaten şimdi de bu 🫣Şuanlık çok etkilenmemiş olmuş geçmiş gibi oyun oynamaya devam ediyor salon da tekrarı da olmaz inşallah. Bu yaş grubunda olabiliyor mu böyle şeyler acaba,yaşayan birileri var mı? Yaklaşımınız nasıl oluyor?