fairytaleofthestars Kızlar şu salgın ateşini kaç günde atlattınız Allah aşkına ya cumadan beri hafif hafif çıkıyordu ateşimiz pazartesi de dirençli hale geldi sinir oluyorum artık ateş düşürücü de veriyorum antibiyotik de kullanıyoruz
humakusss fairytaleofthestars tahlil verin influenza olabilir iki dozdan sonra kızımın ateşi düştü doktorum salgın var bunu içmeden iyileşmiyor çoğu bebek dedi. arkadaşlarımızla bi buluşma yapmıştık hepimizin çocuğu pozitif çıktı ordan bulaşmış herkes ateşler içinde yeni yeni toparlıyorlar
dorinde fairytaleofthestars dirençli ateş için steş düşürücüyü dönüsümlü vrrmistim ben. Calpol ve dolven kızım 6 yasındaydı.
Karanirem fairytaleofthestars mutlaka test yaştırmalısınız ne hastalıgı geciriyor kücükse ben ateşten korktugum icin direk fitil veriyordum
fairytaleofthestars kimsenin şu son süreçte olmadı mı dirençli ateş durumu kızlarr.. gerçekten deneyimlerinize ihtiyacım var
nazlin fairytaleofthestars bizde oldu canım 4 gün boyunca 39 larda 3 kez doktora gittik serum fitil antibiyotikler vs combo testi yaptılar corona influenza A ve B sonuçlar negatifti sonrasında kesildi ve birden kırmızı noktalar yayıldı her yerine hemen gittik. 6. Hastalık dediler hastalığın adı buymuş onlarda 2 güne geçti şükür fitiliniz muhakkak bulunsun
fairytaleofthestars humakusss ya çocuk doktorumuza söyledim enfluvirden bahsediyorsunuz sanırm ateş çıktığı ilk iki gün içerisinde vermemiz lazımdı onu dedi o zaman gittiğimde de antibiyotik verip yollamışlardı vallahi billahi sinir oluyorum
humakusss fairytaleofthestars tahlil almakta ne sıkıntı varmış anlamadım yani zaten burundan sürüntü şeklinde bakıyorlar çok geçmiş olsun
ozdenizzz fairytaleofthestars crp 9 Rsv pozitif antibiyotik tedavisi görüyor şimdi salgın bu Rsv 2 yaş altı anneler dikkat edin. İlk ateş oldu ama aşırı değil dişe bağladım sonra her zamankinden garip bir tıkanıklık oldu açmaya çalıştım burnunu e bebekler balgam da çıkarmayı bilmiyor malum resmen nefes alışı zorlaştı inanın birde bunlar nerdeyse bi anda oldu.
fairytaleofthestars nazlin ay Allahım çok geçmiş olsun canım ortalıkta bissürü salgın var. Rabbim beterinden korusun kuzucuklarımız hemencecik iyileşsin inşallah
ask33 nazlin Bizde de 3 gündür geçmeye ateş var ateş düşürücüleri dönüşümlü kullanıyorum ama içince kusuyor fitil bu durumda ateşi düşürüyor mu Kullanmalı mıyım ?
huma216_ fairytaleofthestars biz hastanede kaldık ateşi vardı ben odada durduğunda içim titrerken soguktsnn cocugum Zibinlar ve soğuk suyla soğuk uygulama yapardım ben üşür titrerken ona bunu yaparak çok canım sıkıldı ve üzülmüştüm ateş varsa biraz soğuk uygulama yapin geçmiş olsun çok kötü bisey