elfmrl123 1 yaşında oğlum var ve kışın ortasında taşınmak durumunda kaldık şuan oturduğumuz ev otobüse minibüse uzak herşey yürüme mesafesinde ve malum çoçukla epey zor oluyor şimdi bir ev bulduk cadde üzeri ve kayınvalidemlere yakın oraya taşınacağız Allah izin verirse bebeğim 1 yaşında yerinde durmuyor kıpır kıpır bir çocuk evi toplamaya nerden başlamalıyım neler yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
annevebebegiii__ elfmrl123 Allah kolaylık versin bacım bence yani direk nakliye olacağı için önce ufakları falan topla böyle tabakları kitapları falan ve üzerine yaz kutuların ne olduğunu biz de yazın taşınabiliriz inşallah kolay olur çocukla benimkisi 21 aylık
mysohn7 elfmrl123 Allah kolaylık versin canım bende aynı durumdayım yeni ev aldık oraya geçeceğiz benimde bebeğim 1 yaşında ve benden başka kimsede durmaz babanne falan toplamaya çok lazım olmayan kullanmadığım misafir takımlarım gibi eşyalardan başladım ve kolilerin üzerine içinde neler olduğunu yazdım yerleştirirken kolaylık olması açısından. Büyük boy hurçlardan aldım içerisine yorgan- yaştık kıyafetleri koymaj için askıda olan kıyafetleride askılarından çıkarmadan büyüj boy çöp poşetlerine koyup götürmeyi planlıyorum
Marianne elfmrl123 önce çöpe atacaklarınızı ayırın çöpe atın. Sonra kitap, fotoğraflar falan, mutfakta kullanmadığınız tabaklar, bulaşıklar, erzak stoğu varsa onları, en çok zaman harcanan yer mutfak. Bu ay taşındım, zordu baya. Kıyafetler en kolayı.
elfmrl123 annevebebegiii__ mutfağı yavaştan toplamayı düşünüyorum akşamları oğlum uyudugunda ufak tefek halledersem gerisi kolay olur diye düşünüyorum ben de evet
elfmrl123 mysohn7 bazalarımın altı falan hep hurçlu benim de kıyafetleri valizleri hurçlara dolduracağım ben de öyle düşündüm küçükleri ufak tefekleri halledersem büyük eşyalarda bir şey yok zaten o bir günlük bir şey