Benibisall Merhaba arkadaşlar merak ediyorum bebekler en erken kac aylikken yürüyebilir. 8aylik 7.aydan beri tutunuyor ayaga kalkiyor hizli hizli emekliyor ama ne zaman yurur acaba
Raziyeberra Benibisall benimki 8 buçuk aylık arka arka sürünüyor daha tam öne bile gidemedik ama yakındır sizinkinin yürümesi 😊♥️
Deletedmom0028 Benibisall belli olmaz ki bebeğe göre değişir benimki de 7 7.5 aylık sıraladı 11.5 aylıkken tam yürümeye başladı düşmeden. Birazda cesaret işi dışarda mesela elimi tutar genelde halbu ki evin içinde rahat yürür.
Deletedmom115 Benibisall 7. Ayda sıralamaya başladı 10. Ayda yürüdü. Eğer bi gayreti varsa yürümesi yakındır.
Smrenes 7 aylıkken sıralamaya 9.5 aylıkken bikaç adım desteksiz attı 10.5 aylık tam anlamıyla yürüdü şuan 13 aylık gayet güzel yürüyor
AygulSina Benibisall arkadasimin abidi 7 ayliken yurumus benim oglum 11 aylikken yurudu suan kosuyor resmen 😂😂
Eminayaz Benibisall 8 ayliktan beri tutunuylrdu ama 14 aylik daha emeklemeyi birakmadi yuruyor ama isine gelmiyor
Ummus-kaan Benibisall benimde kızım 8 aylıkken tutup kalkıyordu 10 ay 10 günlükken yürümeye başaldı şuan 11 ay 3 günlük
My_LiFee Benibisall kizim 10 bucuk aylik di yürüdü simdi 20 aylik yetismek imkansiz oglum da 8 aylik sürünüyor bakalim ne zaman yürür
Gulzar Benibisall 9 aydan yürüyen bebek gördüm erken mi bilmiyorum oğlum 7 aylıkken tutunup kalktı 11 aylıkken korkmadan yürüdü ondan öncesinde ya elimizi tutarak yada birşeyden destek alrak yürüyordu korkuyordu sanarım
PonciKom Benibisall ya. bnm kızım 6 aylk emeklwdi 7ayda koltuklara turunuyor ama 11 aylkk suan anca yurumeye hevesli erken yürür dediler yürümedi meğersem emekleyenler emeklemeyi ck severmıs kolay diye yürümezmiş hemen
tubaelif Benibisall Bence bebeğin cesareti ile alakalı yürüme. Benim kız 7 ay 10 günlükken emekledi 2 3 gün sonra sıraladı. 8 ay 20 günlükken kalkıp 1 2 adım atıp düşerdi ama kendini hep ileri atardı düşmekten korkmuyordu. 9 ay 10 günlükte bütün evi gezmeye başladı.