Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Sağ gözümde pazartesi gününden beri büyük bir kan toplanması var ben de geçer diye bekledim geçmeyince eşimle hastaneye gittik neyse ki önemli bir şey değilmiş Damla verdi ama benim gözüm bozuk olduğu için kontrol de etti ve gözümün çok bozuk olduğunu bir gözümün beş buçuk diğerinin 6 derece miyop astigmat olduğunu söyledi. Lazer vesaire yaptırmak istediğimi söyledim olmaz dedi keratakonusum da varmış. Ehliyet bile alamazsın dedi gözüm hafif yaşardığı için tam net göremedim ondan dolayı mı bilmiyorum ama böyle yüksek dereceler çıktı sadece %30 görüyorsun dedi ama ben hayatımı idame ettirirken pek zorlanmıyorum. Yani şöyle hafif bulanık görüyorum ama yani çok da zorlamıyorum bana her şey normal gibi geliyor sadece uzaktaki yazıları okuyamıyorum ona da bayağı yaklaşmam lazım okuyabiliyorum o şekilde aynı durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izlenir bilgi verirseniz çok sevinirim bayağı kötü oldum. Hani gözümün düzelmesinden ziyade kötüleşmesin de Çünkü doktora eşim hani ne yapabiliriz diye sordu yapılacak bir şey yok dedi böyle devam edecek dedi yani.E dedim ben zorlanmıyorum zorlanmamanın sebebi vücut artık alışmış gözün alışmış bu duruma dedi