annelife koyumor efamom kullandım, çok da memnundum. Hiç üşüme halsizlik falan yaşamadım kullandığım sürece
erikarpuz koyumor bende de saç dökülmesi çok oluyor daha bugün elenatal 3 sipariş verdim umarım iyi gelir
koyumor erikarpuz saç dökülmeniz ne zaman başladı şuan gayet iyi durumda hiç dökülmem yokta diyebilirim inşallah böyle devam eder
koyumor atlasgezgin çok şükür sütten yana bi sıkıntım yok bebeğimde güzel kilo alıyo şimdilik sütten ziyade daha dinç kalkmak için takviye kullanmak istiyorum uykusuzluk çok etkiliyor biz anneleri biliyorsunuz
koyumor erikarpuz 2.5 aylığız ben de ooo inşallah böyle devam eder diye geziyorum 4. Aydan sonra nolur bilemem😅😅
erikarpuz koyumor 2 ay 20 günlüğüz 10 gündür var evi her gün süpürmek zorunda kalıyorum kedi tüyünden çok saçım dökülüyor valla çok zor
neslihan5755 koyumor bende sağlık ocağında tahlil vermiştim demir ve d vitaminim eksikti emzirme dönemim devam ediyor ve bu takviyeleri kullanıyorum
koyumor erikarpuz ay demir ilacı kullanmadan önce benimde öyleydi resmen duşta oluk oluk gidiyodu örümcek ağı gibi her yerimde allah sabır versin aşırı sinir bozucu