cnnemr Kızlar merhaba.. 4 aylik oglum var persembe gunu sunnet olucak hayirlisiyla. Bu aylarda yaptiran varmi? Sorun yasadinizmi? Surec nasil oluyor? Yazarsaniz cok sevinirim 😌
-Sunshine- cnnemr biz 10 gün önce yaptırdık canm 6 aylık bebeğim lokal oldu çok şükür sıkıntı yaşamadık pek bilmedi sizin bebeğiniz daha küçük sıkıntı yaşamayacığınızı düşünüyorum sadece sünnet oldugu gün bikaç saat ağrısı oldu ondada calpol verdim rahatladı
Mini9 cnnemr 10 gün oldu oğlum 4 ay 25 günlüktü. Lokal anestezi ile yapıldı, çıktıktan 1 saat sonra ağrısını hissetmeye başladı. İlk 2 gün ağrısı oldukça fitil verdik rahatlattı baya, her gün ılık suya oturttuk o da iyi geldi. Altını sık değiştik ve kremini bol sürdük her seferinde. İlk gün biraz zor olabilir ama sonrasında geçiyor zaten küçükler dokuları hızlı onarılıyor hiç korkmayın rahat atlatırsınız inşallah 🤗
BenMathilda istanbul avrupa yakasinda yapanlar kime yaptirdiniz peki, ya da kime yaptirmayi dusunuyorsunuz, ben de boyle sorayim, yakin zamanda ben de yaptiracagim da 9 aylik