reyonda Arkadaşlar merhaba 1 yaş bebeğim ateşi çıktı doktora götürdüm ilaç verdi ancak hiçbir şekilde içiremiyorum dolveni ilaç içirme tavsiyesi olan var mı sabah tekrar götüreceğim zaten ama ateşin düşmesi için tavsiyeleriniz var mı
ayisit reyonda şırınga ile boğazına doğru sıkın ilacı. Denemedim ama ıslak çorap giydirmek iyi geliyormuş ateşe.
azra65 reyonda dolven bence vermeyin calpol verin bide ateşi kaç şuan gösteriyor boll bolllllllll sıvı verinn su verin emziriyrsan devamlı emzir mama uyuyrsa mama ver atesi 38 olduğunda calpol ver bol bol sıvı tuketsin ateş hemen iner eklemlere soğuk uygulama yapın göğsüne soğuk uygulama yapma sakın bronşit olur Allah korusun geçmiş olsun inşallah bende var şuan ikizler 16 aylık öksürük Burun akıntısı var
alhn23 reyonda meyve suyu yada mamasının icine koyun içmedigini söylerseniz belki serumla verebilirler
HELELEKADIN reyonda ateşi kaça çıkıyor 40 ve üzeri dolven taylol verilir calpol parol daha hafif doktorumuz söylemişti bana
reyonda Çok teşekkür ederim öneriler için hepsini dikkate alacağım gece biraz düştü şu an 37.8 gösteriyor vücudu sıcak , balgamlı hırıltı var şu an