Haticeyns Gerçekten işe yarıyor mu özellikle bu hastalık dönemlerde çoğu memnun olduğunu söylemiş almayı düşünüyorum kullananlar varmı varsa yazabilir misiniz
Marianne Haticeyns xiaomi hediye gelmişti. Kışın kullanıyorum genelde işe yarıyor gibi. Genelde tatile çıktığımızda arabaya koyup yanımda götürüyorum, kaldığımız otel odasında kullanıyorum. Genelde zemin halıfleks olunca çok fazla akar ve toz oluyor.
Minnakelifim Haticeyns öğretmen kızımın sınıfına aldı para topladık. Ayda bir filtresi çıkarıp temizler çıkan hav ve toza inanamazsınız mükemmel bişey alındığımdan bu yana sınıfta hastalıklar azaldı çok işe yarıyor
nnoktaa Haticeyns dyson kullanıyorum memnunum. Genellikle yatak odasında kullanıyorum. Özellikle parfüm ve tütsü sonrası denedim. Bir süre sonra odaya girdiğimde koku yoktu.
Rwerdst mehtaptiryaki küçük boyunu büyük boyunu mu? Memnun musunuz? Ona göre dyson veya xioami düşünüyorum
mehtaptiryaki Rwerdst Shark Neverchanae5 Clean Sense I0 Hava Temizlevicisi Max 5 Yıla Varan Filtre Ömrü - HP300EU - Shark Ninja bı ınceleyın trendyoldan aldım
zeynep865 Haticeyns iki ayrı odamda iki ayrı cihazım var. Kesinlikle öneririm ben ilk kez aldıktan 3 ay sonra filtresini açtım inanamadım çıkan toza gerçekten uyku kalitesini bile artırıyo çok net
Asyaveannesi04 Haticeyns xioamı kaldık 1 ay oldu ama harika odanın havasını değiştiriyor ve tozları yakalıyor