Merhaba 1 ay 3 günlük bebeğim var. Sebebini anlayamadigim bir şekilde bebeğim muhakkak haftada en az 1 kere bir gün boyunca hiç uyumuyor. Her hafta muhakkak bu durumu yaşıyoruz. Dün gece mesela 00.40 ta uyandi emdi ve bir daha asla uyumadı şuan saat 22.44 neredeyse 24 saat olacak ve 30 dakika dışında uyumadı. Yatağa koyuyoruz gözleri kızarmış, sulanmış,gözü gidiyor emziği i atıyor ağzından tamam uyudu diyorum bir anda bacakları karnına çekiyor ve bağırıyor ağlıyor. Şimdi gaz diyeceğim ama gazını da kakasını da yapıyor bazen uyurken / uyanıkken patır patır yapıyor ve hiç ikinmiyor bile gayet rahat yapıyor ben anlayamadım gerçekten ama muhakkak haftada bir kez oluyor bu. Onun dışında bazı günler hiç uyanık kalmıyor kesintisiz 6 zaat uyuduğu bile oluyor. Başta kolikten şüphelendim ilk oğlum kolikti ama 3 kuralına uymuyoruz ve kolik ağlaması gibi değil. En son bugün Süt alerjisinden şüphelendim artık ama kakada kan yok,mukus yok,yüzde döküntü yok,kusma yok. Sadece bazen aşırı gürültülü kaka yapıyor köpüklü oluyor kakası onun dışında bir şey göremedim. Sizce sebebi ne olabilir hiç bu durumu yaşayan var mı ? Bana bir gün boyunca hiç uyumamasi normal gelmiyor. Gaz damlası bioagia kullanıyor d vitamini veriyorum bütün gaz masajlarini her emzirmeden sonra yapıyorum hem alttan hem üstten gazını da çıkartıyorum