abcgdd 4.5 aylık bebeğim ateşi var ateş düşürücüyle iade ediyoruz şimdi de burnu tıkalı sf verip çekiyorum ama yine tıkalı nefes alamadığı için uyuyamıyor ne yapabilirim yardım
duyguluinsan abcgdd mutlaka hastaneye gidin, yüksek ateş sebebi ile doktorumuzla görüştük, test yaptırdık ona göre tedavi planlanladı. Bebeğiniz çok küçük evdeki uygulamalarla olmaz
abcgdd canmanayvesuyu Onu da yapacağım ateş için ne önerirsiniz hastaneye gitmek istemiyorum şimdi Allah muhtaç etmesin
2_oglanannesi surprizbebe +1 kesinlikle bunu yapın. Ben griptim emzirdiğim oğluma geçmedi şükür bunu yaptım. Günde 4-5 kaşık içiyordum. Ateşli bebeğe soğuyan yerini ısıt sıcak yerlerini soğut derler eskiler bende öyle yapıyorum. @abcgdd
aslanbebekkkk surprizbebe nasıl bir kür bu benim oğlum da 4 aylık şuan bende hafıf bogaz ağrısı ve öksürük var ona geçmesini istemem sadece anne sütü alıyor kürü denemek isterim
surprizbebe abcgdd sarımsakları çok minik doğruyorsunuz üstüne bal ve limon. Bir çorba kaşığı kadar yutun. Sarımsak mutlaka doğranacak ezmeyin
abcgdd canmanayvesuyu Doktor arkadaşıma sordum viral enfeksiyon büyük ihtimal dedi gelirsen kan alırız deyince durdum damaryolu çok kötü bebeğimin yenidoğands 1 hafta yatıştı kaldık 2 günde 30 sefer deldiler yavrumu o yüzden korkuyorum Allah muhtaç etmesin şimdilik ateş takibi yapıyorum