Naciyeylmz Kızlar kızım ana sınıfına gidiyor dört yas biraz gelişmemiş bir devlet okulunda. Kızım dedi ki tuvalet kapısını tam kapatmiyolarmis Aralık kaliyormus bana ordan bakiyodu biri ben bakma dedm hala baktı bana dedi kızım ne yapabilirim sizce bu konuda .
GezginPaNDa Naciyeylmz son kısma kadar cocuk küçük kapılardan kitlenir açamaz diyordum . Ama son kısmı okuyunca tövbeler olsun . Hemen okula gidin sorun
Dondurmalikahve Naciyeylmz Anaokullarında çocuğun güvenliği için kapıyı yarım kapattırırlar yani tam kapanmaz. Çocuğa bakan kimmiş, çocuk mu, yetişkin birisi mi ?
Doga_sever Tedbir amacli tam kapatmayabilirler. Bu normal. Mahrem kurallara da uyarak. Belkide pedagojik boyutlari tam bilmeyen iyi niyetli bir gorevli takip amacli gozetim altinda tutmus olabilir. Bana oyle geldi.
Noname21 Naciyeylmz kapılar kapanır ana kilitlenmez ordan biri bakmamalı bşr görevli varsa Çardır çağırırsa girer içeri o da kadın olur genel de kim izliyormuş başka öğrenci mi bu önemsenmeyecek birşey değil okulu biraz sert uyarın
Dondurmalikahve Naciyeylmz Bakan çocukmuş, kızına söyleyin çocuğu göstersin çocuğun öğretmeni ile konuşsunlar.
Noname21 Naciyeylmz 6 yasın üzerine cocuk demiyorum ben bir ilkokul yada ortaokul öğrencisi cocuk değildir ayrıca böyle yerlerde bir görevli muhakkak olmalı siz yazınca bem kızıma sordum mesela onlarda kilit de varmıs kilitlemezsem kapıyı çalmadan açıyorlar anne dedi
Naciyeylmz Dondurmalikahve söyledim cnm küçük olduğu için hatırlamıyorum dıo ama. Öğretmeni ıle daha oncede böyle durum oldu tuvalet inin başka çocuk sıfonunu çekmiş girip. Ben gıremem tuvalete ama konuşurum dedı gene oldu bu sorun
Naciyeylmz Kuzularinanasi söyledim cnm kapıyı kapatmak acamiyolar dedi uyarıyorum çocukları ama dinlemiyolar dio orda duran ablada arada dura bilio dio zaten dursada bir peçete verio