newmami Bebeğini kırmızı ışıkta uyutan anneler tecrübelerinizi yazar mısınız? Uyku rutini oluşturmak istiyorum da
goncaa42 newmami doğduktan beri kırmızı ışıkta uyutuyorum gece uykusuna geçmeden takıyorum loş ortam da üstümüzü mamamızı veriyorum hafif pış pış acıyorum öyle uyuyor
[silindi] newmami ben de neredeyse ilk 10 ay kırmızı ışıkta uyuttum geceleri uyan al emzir göremiyordum hem o da korkuyordu zifiri karanlık olunca. Gece açık durmaya en müsait en rahatsız etmeyen ve uyku getiren ışık kırmızı imiş gerçekten de farkı görmüştüm
Pamukhanim_ newmami doğduğundan beri kırmızı ışıkta uyutuyorum 15 aylık açınca uyuyacagini anlıyor ben uyku için iyi olduğunu biliyorum sadece
Balbulutu [silindi] 16 aylık oğlum var biz karanlıkta uyutuyoruz ama gece sık uyanıyor etkisi olur mu
Balbulutu [silindi] beslenme var bıraktıramadım aslında mama niyetine suyu çok koyup bir kaşık atıyorum tozunu yine de vazgeçmiyor içmekten
symstf newmami kırmızı ışık melatonin salgılamasını engellemiyor diye kırmızı ışık öneriyorlar. Ben denedim ama aşırı ilgisini çekti ve ona bakmaktan uyuyamadı o yüzden vazgeçtik.