oglumunannesiyimmm Kızlar oğlum 34 aylık bir haftadır falan aşırı derecede vurmaya hırçınlaşmaya başladı aynı şekilde inatlaşmalar dediğim dedik asla söz dinlemiyor bu dönemsel bişey mi ne anlamadım yaşayan var mı
kucuksevgilim oglumunannesiyimmm bizde nerdeyse 1 buçuk yaşından beri var 30 aylık olucaz bırakmıyor sinir sistemini nasıl düzenliycez bu konu da bende öneriler bekliyorum :)
gliz87 oglumunannesiyimmm ay benim oğlan da aynı saç baş kalmadı sinirlenince bi tokadını yiyom sorma saçımı çekiyor eline ne geçerse yere atıyo benimki de 2.5 yaşında 28 aylık
MimarAnne0 oglumunannesiyimmm maalesef 3 yaşın sorunlarından birisi sanırım bu oğlumda 35 aylık aynı problemi yaşıyoruz birde kardeşi var 19 aylık gidip gelip vuruyor bize aynı şekilde uyarıyorum aynı uyarmıyorum aynı birde inatlaşma var 2 yaş sendromu halt etmiş 3 yaşın tanında
oglumunannesiyimmm Benimkinin sinirlenmesine de gerek yok durup dururken geliyor vuruyor bir haftadır falan başladı bizde kızıyorum yok güzelce anlatıyorum yok