nergishanim Bebeğim 11 aylık, hapşırma öksürme burun temizleme sifon sesi gibi seslersen çok korkuyor bayadır böyle ama son zamanlarda sanki arttı neden olabilir artık hayatımızı zorlaştırmaya başlaması her sesten korkup ağlaması benzer durum yaşayan var mu
12betul nergishanim Evde müzik Tv vs yok ise ani seslerde korkuyor çocuklar . Daha az maruz kaldıkları için . 11 buçuk aylık 2 abla ben baba derken kalabalık olunca böyle bir sorun yaşamadık
arasmom16 nergishanim 9 aylık benimki de böyle şuan yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum robot süpürgeden korkmuyor ama normal süpürgeden korkuyor babası öksürünce özellikle tepki veriyor ani olarak blender falan açarsak korkuyor ama alışıyorda
arasmom16 nergishanim Oyğzden oluyor bence bende bütün gün bebeğimle evde yalnızım E tek başımızauke de Nekadar ses olabilir ki ondan bence
mihraninannesi010725 nergishanim biz evde tekiz ama korkmuyor hiç bir ara blenderdan korkuyordu kucağıma alıp gülerek yaptım şimdi ondanda korkmuyor
aselkussum nergishanim benim kızımda öyleydi 10 gün sonra 15 aylık olacak bazı seslere alışti yani öksürük hapşırık en azından korktmuyo ama blendira çığlık atardu artık atmiyo ama tedirgin oluyo ve kucağımda cakstrrim yoksa korkmaya devam ediyo fön makinesine yeni yeni alisyo gibi hala tedirgin elektrik süpürgesini başkası calstrsa sorun yok ama ben calstrincanevde tek olduğumuz için korkup yapışıyo robot süpürge alıştı ama üst kattan mobilya çekme sesi geliyo aniden ondan hala korkar. Yazın dışardan motir geçerdi oyunu koyunu bırakır koşa koşa sarlrdi hızlıca oda geçti bizdede kimse yok ses yoktu evde yani muhtemelen onlarda etkiliyo
babybebito nergishanim duyusal hassasiyeti yüksek bir bebek olabilir benim kızım saç kurutma makine sesinden bile korkuyor bir araştırın isterseniz benim kızım duyusal hassasiyeti yüksek bir bebek