ferahhande Merhabalar, ben de bununla ilgili başlık açmayı düşünüyordum açıkçası. Bebeğim sekiz aylık olmak üzere ama üçüncü aydan itibaren sütüm azaldı. Solgar vitamin Bestlak damla kullandım, ayrıca tüm bitki çaylarını ve granül anne çaylarını da denedim. Malt içecek dut kompostosu da denedim. Tüm tuşlara bastım anlayacağınız. Mama desteğine başladık ama elimden geldiğince mamayı da az verip emzirmeye çalıştım ama süt az olunca bebeğime de kıyamadım. Forumda birileri yazmıştı Motis diye bir ilaç varmış mide ve bağırsaklar için bu ilacın yan etkisi süt yapmasıymış. Geçen gün sağlık ocağına gittim bu ilaçtan yazdırdım son çare olarak. Ama ilaç anne sütüne geçiyormuş bunu aile hekimim de söyledi. Ancak burada bazı arkadaşların soyledigine göre doktor ve ebe tavsiyesiyle kullanmaya başlamışlar. Pazartesi günü ilacı aldım ve içtim inanın sütüm gerçekten arttı sabahları normalde sütün fazla olması gerekiyor uyuyorsun uzun bir süre bebek emiyor göğüslerinin dolması gerekiyor ama ben de o da yoktu geliyordu ama bebeği doyuracak kadar değil. İnanın üç gündür sabah gerçekten sütüm çok güzel bebekte dıyuyor bunu fark ediyorum hatta kendisi bırakıyor göğüslerden süt inerken o acıyı hissediyorum eskisi gibi. Umarım böyle devam eder ben gerçekten o ilaçtan fayda gördüm. Ama lütfen araştırın illaki zararları vardır sonuçta emziriyoruz belki bebeğe de zararı vardır. Ben emzirmeyi çok istediğim için denedim hata etmemişimdir inşAllah. Ama tekrar söylüyorum bu bir ilaç mutlaka vücudumuza yan etkileri oluyordur. Ama mutluyum eskiye nazaran arttı sütüm son çare buydu😞