Myneymis Kızlar az önce haber geldi misafir gelecek öğlen çaya ne yapabilirim acil kolay tatlı tuzlu önerir misiniz
aaminee Myneymis ben akşamdan pogacayı yoğurup dolaba atarım sabaha kadar mayalanır sabah pişiririm pratik oluyor aklınızda olsun:) yanına makarna salatası kek üzerime çikolata sosu ile tatlı ihtiyacını gıderır yeterli geç haber veren misafire 😁
esra00_ esra00_ mercimek köftesini akşamdan yapınca ertesi güne daha lezzetli oluyor böreği de akşamdan sarabilirsin pişirmesi kalır diğerleri pratik yarına kalsa da halledersin
kocatarafindanefret aaminee nası yani akşam 20.00 mayalayıp atsam dolaba mayalanır mı ki soğukta sonra sabah 8de pişirsem oluyor mu ki
esra00_ ruveyda_34 hayır kötü olmuyor daha güzel oluyor gerçekten yiyen herkes beğeniyor . Yeşil soğan ve maydonoz koyuyorum zaten yeşillik olarak şekil verip saklama kaplarına koyuyorum hava almayacak şekilde çok güzel oluyor .
alpmila ruveyda_34 tadı değişiyor bence tamamen damak zevkine bağlı ben ertesi güne kalınca sevmiyorum tuhaf geliyor tadı hemen anlaşılıyor
Mukaddeshnn Yarına benm de misafirim gelecek benim menim size de uyar belki. Fellah köfte (sarımsaklı kofte) Rus salatası Şekerpare Kurabiye Sigara böreği (firinda)
aaminee kocatarafindanefret aynen mayalanıyor uzerını streçleyıp kaldırın sabah pişirin 10 Dk tepsi mayası yaptırmayı unutmayın ısı dengesı için afiyet olsun denerseniz
ruveyda_34 alpmila denemedim hic siz denediniz mi peki yani guzel oluyorsa kolaylik olur bır gun oncesınden