Sdfky stillwasser 8-30-10 arası bi saatte uyanıyoruz. Eğer 10 da uyandıysak gün hızlı akıyor. 😂 kahvaltı ev toparlama oyun yemek oyun hava güzelse dışarı çıkma değilse evde oyun çizgi film komşuya gitme gibi şeyler. Her gün aynı rutin. 9-10 gibi de uyku.
Niyesordunbucevabi stillwasser Sabah 6 da uyanıyoruz 8,5 gibi geri uyuyor oğlum onla uyuyorum bi saat kadar max 10 buçukta kahvaltıdan kalkıyoruz ablamızı okula yollayıp temizlik iş güç 🤭
ggrqnitt stillwasser 8 de güne başlıyoruz. 11 de birinci uyku 1 de uyanma .4-5 arası ikinci uyku en geç akşam 6 da uyanma ve gece uykusu 9 en geç 9:30 Bebeğim yakında on aylık olacak düzenimiz böyle
delimineya stillwasser valla bazen eşimle uyanıyorum işe gidiyor o bende uyumuyorum bazen de uyuyorum orası ayrı saat 10 gibi güne başlıyorum çocuklar bazen erken uyanıyor bazen de uyanmıyor değişiyor yani sonra kahvaltı iş güç filan fistan akşam oluyor yemek yap ye Çay iç bulaşık
delimineya stillwasser güzel normal saatte göre çok geç ama oruçlu olduğum zaman diyorum biraz daha uyusaydım🤣🤣🤣
Asyaveannesi04 stillwasser 7 de başlıyor, kızım 4 yaşında kreşe gidiyor onu hazırlıyorum, kendim hazırlanıyorum işe gidiyorum 5 de geliyorum, yemek, mutfak, çamaşır, çay, duş al, kızımı uyut yatmam bu saat oluyor ve 14 haftalık hamileyim 😅😅
maygirl stillwasser gece 1 ile 3 arası uyuyup sabah 8 ile 9 arası güne başlayıp gün için öğlene kadar evdeyiz öğle uykusuda yapıldıktan sonra 14 30 15:00dan sonra değişken sahil,park,oyun akanı,kamp ormanlık veya yüruyış alanları oalrak değişir alanımız.akşam genelde kışın evde olmayı severim.ozaman kitap ,oyun,etkinlik yemek vs derken kızımın 20:30′ da uykuya geçiş saati ile gün biter.