fairytaleofthestars Kızlar selam. Perşembe gününden bugüne hastalıkla uğraşıyoruz. İlk önce gözlerden iltihap akmaya başladı antibiyotikli damla verdi aile hekimimi ardından öksürük değişti. Değişti diyorum çünkü alerjik bir çocuk genelde öksürür şimdi de ateş çıkmaya başladı.. perşembe gittik cuma gittik cuma acilde antibiyotik verdiler bir de bugün gittik doktora.. Cuma günü verilen antibiyotiği değiştirdi doktor bugün. Ama sinir oldum bu ateş düşmüyor ve influenzadan şüphelenmeye başladım
AtesPerisi fairytaleofthestars oğlumda sabahtan beri ateşli kuvvetli öksürük var balgamlı hemde doktora gittik sadece antibiyotik verdi ciğerler temiz dedi ama bakalım inş tez zamanda iyileşirler geçmiş olsun bacım🙏
shi fairytaleofthestars canım 1.5 ölçek dolven 3 saat arayla 1 tam 1 çehrek calpol ber hemen düşüyor aralarında 3 saat olucam Allah muhafaza ateşten korkarım kızımın özel doktoru var sadece onun verdkleriyle ogün bile etkisini gösteriyor toparlıyor benimkide hasta balgam bar istifra etti bende yarın götürücem ama doktorumuz 4 ten 9 a kadar çalışıyor mecbur bekliyorum bende inşallah yarn
ozdenizzz fairytaleofthestars Rsv testi de yaptırın muhakkak benim bebeğim de pozitif çıktı hastane de yatıyoruz. Şuan bizim olduğumuz kattakilerin çoğu pozitif.
fairytaleofthestars İnfluenza geçiren bebiş annelerii var mı belirtiler nelerdii bu geçmeyen ateş düşündürüyor beni
tralicem fairytaleofthestars Çok geçmiş olsun Biz atlattık inatçı ateş calpol vs etki etmedi kesinlikle ilk zamanlar öksürük yoktu ama 3.4 gün sonra başladı doktorum antib.başladı
fairytaleofthestars tralicem biz de antibiyotik kullanıyoruz şuanda iburamin zero, zimaks,calpol kullanıyoruz.. ateşten de hızlı hızlı nefes alıyor günde üç kere iburamin zero veriyorum aralarda 4 saatte calpol ama bugün çok inatçı ateşi sizin de öyle miydi
fairytaleofthestars AtesPerisi beni de bu durum çok tedirgin ediyor uyurken bile hızlı hızlı nefes alıyor
fairytaleofthestars shi çok geçmiş olsun canım biz de calpol ve iburamin zero kullanıyoruz şuan günde 3 defa iburamin 4 saatte bir calpol.. bi de antibiyotik işte.. hızlı hızlı soluyor şuan da ateşten muhtemelen kreşte kaptı benimki de sınıfında da çok çocuk rahatsızmış
tralicem fairytaleofthestars Evet doktorum 3gün sürer demişti 4gün sürdü ateşlenmesi sonra geçti şükür kii.4günden fazla sürerse doktora götürmenizi öneririm doktorum ateş devam ederde getir demişti
Alyehus fairytaleofthestars zimaksı bize sadece idrar yolunda verdi üst solunumda klamoks alt solunumda zimaks verir hep doktorumuz. Bilemedim 🤔
shi fairytaleofthestars sanada geçmiş olsun Allah şifa vrsin inşallah toparlar kuzucuklarımız kış gelince böyle oluyor Allah beterinden korusun
fairytaleofthestars shi Aminnn inşallah sabaha sapasağlam uyansın miniklerimizin çok sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
shi fairytaleofthestars inşallah bitanem inşallah bana bu gece uyku yok kustu 1 saat öncesi tıkandı şimdide babasıda bende uyuyamıyoruz korkudan
AtesPerisi fairytaleofthestars ben varım kardeşim sabah oldu hiç uyumadan oğlum güzel uyudu ama kızımın ateşi vardı o uyumadi onu sallarken ben sızmış kalmışım berbat bi geceydi başım çatlıyor🤕
fairytaleofthestars shi Oy ya.. biz de öyleydik canım. Sürekli başındaydık soğuk buharlar, alnına ıslak bez koyduk, ateş düşürücüler.. çok şükür sabahı ettik inşallah bugün daha iyi geçer ayaklanır kuzucuklarımız