Niyesordunbucevabi 11 aylık oğlum sabahtan beri 3 4 defa kaka yaptı ikisi yeşil ve ekşimsi kokuyor. Buna bağlı pişik de başladı neden olabilir kızlar
gulnazaslan Niyesordunbucevabi beslenmeye bağlı olabilir .çorap ayağında durmuyor demişsiniz .siyah külotlu çorap giydirin asla çıkartamaz😂
cileklitursu Niyesordunbucevabi 2-3 gün gözlemle hastalık belirtileri yoksa normal benim çocukta da oldu ben avakado yedirmiştim ondan oldu sanırım
Niyesordunbucevabi gulnazaslan canım bizim evimiz çok sıcak oluyor külotlu çorapla terler diye giydirmiyorum
birdemlikcay gulnazaslan Valla benimki de asla çorap giymiyor külotlu çoraba da öyle eziyet ediyor ki giydirdiğime pişman oluyorum 😂 onu da soyduğu için zıbını üstünden bağlıyorum yine de bir şekilde soymayı başarıyor.
Niyesordunbucevabi cileklitursu farklı bişe yedirmedim dünden beri bakalım diş olabilir mi acaba dedim
Niyesordunbucevabi Pamukhanim_ dünden beri farklı bişe yedirmedim canım domates çorbası yedi ondan mı oldu acaba ama domates yiyor normalde
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi Allah Allah bende üşüttüğünü düşünmedim benim kizimda çorap tutmaz h9c böyle bişey olmadı
artikbiranneyim Niyesordunbucevabi domates en alerjik besinlerden biri ya ben kızıma ne zaman yedirsem pişik oluyor
arzuapo Niyesordunbucevabi ben şey de düşünüyorum midesine dokunmuş olabilir o yüzden kakasını yapmakta zorlanmış belki ve o yüzden pişik olmuş olabilir oğlumda da bir kez öyle olmuştu