symatpkaya Bebeğim bugün 14 günlük oldu. Doğduğu 2.gün işitme testinde iki kulağı da geçememişti bugün tekrar götürdüğümüzde sağ kulağı geçti sol kulağı yine geçemedi. Doktor bir hafta sonra tekrar gelin dedi Bu durumu yaşayan oldu mu ?
hamcokelek33 symatpkaya biz de ilkinde geçememiştik ikincide geçtik. Doğum esnasında su kaçabiliyormuş. Bişey olmaz korkmayın
kagansmomy symatpkaya benimde bebeğime 3. Gün test yaptılar geçemedi doktora gidince 10-15 gün içinde tekrar gelin dedi doğumda kulağında su kalabiliyormuş ıslaklıktan geçemiyormuş işitme testine gitmeden en az 3-4 gün banyo yapmamış olması gerekiyormuş bizde daha gidicez 10 günlük oldu şuan sizin konuda pek fikrim yok öne çıksın ye yazıyorum ama bu test için belli bi süre var mı sınır olarak biz daha bi kaç hafta sonra gidebilcez
Alyehus symatpkaya bebeğiniz emzik alıyor mu? Bu durum etkiliyormuş çünkü. Benim ilk kızımda hemen geçememişti kimse bana bir emziksiz olsun demedi. Derin uykuda emzikle taktılar cihazı. Hemşire bir arkadaşım uyardı sonrasında. Çok ağlamıştım ya o dönem çok kötü de bir hemşireye denk gelmiştik zaten lohusasın extra bir hassasiyet oluyor. Ama saydıklarım engel yani bilginiz olsun
symatpkaya kagansmomy 5 gün önce banyo yaptırdım bu ikinci testiydi bizimde yine 1 hafta sonra getirin dediler sanırım üçüncü testi de geçmezse daha ileri tetkikler yapılıyormuş ama ne olduklarını bilmiyorum veya ne kadar süre boyunca takip ediliyor yine bilmiyorum
symatpkaya Alyehus hayır emzik almıyor test esnasında da uyuyordu ama çok derin bir uykuda sayılmazdı bilmiyorum ondan mı ama o an hareket etmedi de Dediğiniz gibi içim içimi yiyor şimdi normalde sakın yapılı biriyim ama bu dönem gerçekten insanı çok hassaslaştırıyormuş 🥺
minnakanneyim symatpkaya bizim ilk işitme testinde 1 kulağı geçip diğeri geçmemişti kulakta sıvı birikintisi kalmış olabilir 1 hafta sonra tekrar gelin dediler bide gelmeden 2 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi sonraki teste geçmişti
ikicocukannasi Korkmayın Allah’ın izniyle birşey olmaz, benim kardeşime de 40 gün yıkamayın öyle getirin dediler ve geçti testi bunu diyen profesördü isterseniz 40 gün yıkamayıp öyle götürün çünkü su kaçıyormuş doğumda
[silindi] symatpkaya biz de ilk testte tek kulaktan geçemedik ikincide geçtik diyabetik gebe olduğum için bera testine yönlendirdiler bir sorun yokmuş çok şükür. İlk testte iki kulağı da geçen bebek sayısı çok az zaten çünkü doğumda su kalmış olabiliyor
symatpkaya [silindi] ilk teste geçemediğinde sıkıntı etmedim bende ama bu ikinci testte de geçmeyince içim rahat etmedi