patlakprezervatif [silindi] yok yapılıyor. Ben bunu lisedeyken duymuştum. Arkadaşımın babasına da yapmışlar. Adam gitmek istemiyorum ama kopamıyorum beni oraya bir şey çekiyor demiş. Sonradan nasıl olduysa ortaya çıkmıştı
[silindi] patlakprezervatif bence yok öyle bir şey liseli ergenlerin uydurması 😂 böyle bir şey olsa aldatılan kadınlar teker teker adet kanı içirir partnerlerine
Deletedmom2987 Elfgrn ya adam bunu aldatıyo senelerdir buda sineye çekiyo işte boşanamadığı için hacı hoca bilmem ne diye kendini avutuyo başka açıklaması yok
Pirasalipuding Deletedmom2987 iki senedir bu durum var ve siz hala sizi aldatan adamın büyüsüylemi uğraşıyorsunuz Allah aşkına 🤦🏻♀️defolsun gitsin zıkkımın kökünü içsin @ikierkekannesiii
Pirasalipuding Elfgrn Ay yarabbim okudukça üzülsem mi kızsammı bilemiyorum ama bir an önce bu adamdan kurtulup destek almalı
Elfgrn Pirasalipuding umarım bir gün harakete geçer ama bunca zaman hazmettiyse bundan sonra da böyle gider gibi
mgkurt ikierkekannesiii ilkel çağlardan bu yana büyü vardı ve var olmaya devam edecek, şayet müslümansanız allahın ayetini inkar etmiş oluyorsunuz.
Deletedmom2987 mgkurt öyle bişey yok ya adam bunu aldatıyor senelerdir buda ayrılmamak için kendine bahane sunuyor elbette büyü var üstteki yorumuma bak 2 sene öncede aynı postları açmış
patlakprezervatif mgkurt büyüyü inkar etmiyoruz. Büyünün varlığı çok eski bir günah olan zinaya da engel değil mi?
aptallarsiziii mgkurt büyünün varlığını kabul ediyoruz zaten o ayrı ama her halta da nüyü denmez nedense hep erkeklere büyü yapılıyor söz konusu aldatma olunca ben hayatım boyunca bi kadından duymadım kocamı aldattım ama sor niye aldattım bana büyü yapıldığı için aldattım diyeni😂
mgkurt Deletedmom2987 klinik vakaymış şu an fark ettim önceki postlarını yeni okudum. yani uydurma bir hikaye de olabilir
patlakprezervatif Ortada bir büyü var ya da yok. Sonuç itibariyle bir aldatma var. Ve bu hata değil bir tercih. Büyünün arkasına sığınıp bunu kendinize hak görüyor olamazsınız. Büyüyüde hemen görüp yapmış olamaz ya her şekilde başka bir kadın istenildi..
mgkurt patlakprezervatif büyünün tutması da bi mesele aslında kişinin iradesinin de o yönde olacağı söylenir -büyü olmasa da- kabullenilecek bir durum değil gibi. büyük konuşmayayım
alpaslanmom_ ikierkekannesiii aylardır biliyorsun ve buna razı geldin öyle mi Allah’ınızı severseniz adet kanı içirmeyle adamlar kendilerine aşık edilseydi milyoner adamlar var kadınlar içirirdi aşık ederdi boşardı karılarından 😀