Blackcloud ikierkekannesiii Büyü yapılmadan önce de aldatıyormuş zaten bu boşanmak için yeterli sebep değil mi sizin için?
aybars_mom Blackcloud Adam aylardır aldatıyor ve haberi var. Ama aramızdaki aşk sevgi bu dönemde olmayacak kadar çok diyor. Allah kimsenin başına vermesin, psikolojik olarak kendisi iyi durumda değil bence. 🫣
ikiprensesbebiss ikierkekannesiii araştırmadan emin olmayın daha hocanın bile ne olduğunu bilmiyorsunuz hoca dediğimiz cami de olur diğerleri şirk koşuyor
minniks ikierkekannesiii senin ona kan kusturman gerekmezmi boyle bi durumda sonucta aldatılan sensin aldatıldıgınıda biliyosun ama hala devam yani bosanma konusu bile yok pes yani
bidebayilistersenferiya ikierkekannesiii NE?! Sebepsiz yere mi. Gözünüzü açın biraz ya ne büyüsü. Adam sizi aldatmış, kadın da muhtemelen boşan diyor. Adam o yüzden sizi boşamak istiyor. İnanılmaz. Sevse, aldatır mı seviyor diyorsunuz bide. Allah büyüden önce akıl vermiş. Kullanın biraz
gulnazaslan ikierkekannesiii kahve yapılarak çay yapılarak her hangi koyu içecekle yapılıp verilmiş size
3kedili2bebekli ikierkekannesiii iyi de aylardır aldatıyor dediniz aylardır aldatıyor ama 1 aydır istemiyor lütfen yapmayın kendinizi kandırmayın ayrica bir daha nasıl içiniz alacak bu adamı yani
allwrite Aklimideliricem iki eşliliğe razı bir üçlü idilerse demek ki…🫣 adam tek eşliliğe dönünce “Allah Allah nasıl olur” denmiş.
somurtkansirin ikierkekannesiii senin sevgine bir şey diyemem ama eşin sevseydi aldatmazdı, o kadına da büyü yapma fırsatı doğmazdı üzgünüm. Biraz aç gözünü delil topla seni öylece başlarından atmalarına fırsat verme
bilginnnnn ikierkekannesiii ama valla üzülüyorum akıl var mantık var sizi aldatmış üstelik aylardır da biliyorsunuz eşiniz en son anlayın diye sizi istemiyorum demek zorunda kalmış tamamen büyünün etkisiyle mi aldatmış sizi , aldatan adamla ne işiniz var boşverin kendi değerinizi özsaygınızı bilin önce siz kendinizi sevmedikten sonra başkası sevmiş çok mu önemli
bidebayilistersenferiya Offf 2023 te de aynı postu açmışsiniz, kocası aldatmış hoca büyü demiş evde büyü bulmuşlar sonra araları düzelmiş vs. Vs. İnsanın kendine ettiğini kimse etmiyor. Ve kendinize bunu yaptığınız için akşam akşam çok sinirlendim
loveboymomy ikierkekannesiii aylardır biliyorsun ve susuyorsun bu da sebepsiz bir boşanma mi olacak yok artık ya
monica50 ikierkekannesiii beni aldattığı kadın tarafindan eşime yapılmış ben uzaklassin kendisine bağlansın diye daha ne kadar sizden uzaklaşabilir ya aldatması sorun değil senden nefret ediyorum demesi mi sorun gerçekten? yuvam yıkılacak diye triplere girmişsiniz ortada bi yuva olduğunu mu düşünüyosunuz?
balkuzusununannesi ikierkekannesiii kuzenimin eşine de yapıldı aynısı ve boşandılar o kadınla evli şuan. Kana karıştığı için maalesef çözümü bulamadılar
metemom_ ikierkekannesiii nasıl sebepsiz boşanma abla adam seni aylardır aldatıyormuş sevmiyor ya hani
Mavigokyuzu ikierkekannesiii af buyurun eşinizin aldatması zaten sizi istemediği anlamına gelmiyor mu? Ayrıca siz aldatıldığınızı bile bile susuyor musunuz aylardır? Yani eşiniz açık açık sizi istemediğini söylemese böyle bir hayatı kabul mü ediyorsunuz?
Elfgrn ikierkekannesiii Adam boynuzu takmış bacım daha ne olmasını ıstıyorsun. Hala ortada güzel birşey görebiliyosan çok acil bir psikologa gözükmek gerekir.