aslhnkrts nurrts insta da alerjik bebek annesi Aybüke hanım var orda mama postları oluyo kargo karşılığı elinde olan anneler olmayan annelere veriyo bi bakın isterseniz
busraocaktas nurrts Merhaba hanımlar benim elimdede 6 kutu evol via rp1 mama var baska mamaya gectıgımız ıcın bende eczaneden uyguna verıcem ısteyen b.ocaktas_ instagram hesabımdan ulasabılır
Deletedmom2987 nurrts yetmiyor mu mama eczaneden ödünç alabilirsin ben yetmediği zaman öyle takviye yapıyordum
nurse58 nurrts Evolvia rp1 mama süt ve laktoz alerjisi olanlara Uygun elimde mevcuttur fazla almistim isteyen arkadaslara yok fiyata yollayabilirim maksat bebislerinize iyi gelsin
nurrts Deletedmom2987 şöyle bi durum var benim bebeğim 7 aylık 6. Aydan sonra rp1 karşılamıyor sgk bebeğim rp2yi tolere edemiyor diğer alerji mamalarınıda içmiyor 🥲
Deletedmom2987 nurrts hee öyle bizde rp1 kullanıyoruz ama doktor 1 senelik rp1 yazdı tekrar mı rapor çıkarmalıyım bu arada bunu buldum bi bak istersen
Deletedmom2987 nurrts alma hakkım gelmedi henüz ama aklımda bulunsun 2 ye geçince elimde kalan 1 leri yollarım
zeynephd Benim elimde de açılmamış 8 tane kutu var. 2’ye geçtiğimiz için kullanmıyoruz artık. Etrafımda ihtiyacı olan birini arıyordum zaten istiyorsanız gönderebilirim
nurrts esmaugurrr bende bilmiyorum firmaya görüştüm onlara göre içerikleri aynı hatta prebiyotik olduğunu söylüyorlar ve daha iyi diyorlar rp1e göre şuan ücretli olarak hâlâ rp1 kullanıyorum 8 aylık kızım rp2 kabız yapıyor anlamadım bende 🤷🏻♀️
bulutnisa nurrts Merhaba nasıl alabilirim sizden biz de deneyeceğiz doktor rapor öncesi dene dedi ama çok pahalı