Rchllc Selam anneler bebeğim öksürüyor kuru şekilde ama ciğerden değil bu ilacı versem bir sıkıntı olur mu Tereyağ pekmezler işe yaramadı huzursuz oluyor baya ilacı kullanan annelerim var mı acil konu ona göre vereceğim 🌸🌸 ne gibi sıkıntıları olur 28 aylık
gizememre Rchllc doktora danışmadan vermeyin bence burada iyi geliyor derler verirsiniz aksi bir durum olur Allah korusun
beyzaasenaa Rchllc Bizde de var kuru öksürük 28 aylık sağlık ocağına götürdüm hemen ciğerleri temiz boğazda kızarıklık Yok alerji muhtemelen dedi alerji şurubu ve öksürük şurubu Verdi ama bebeğim çok rahatsız pekmez ılık süt ne verdiysem iyi gelmedi
_YanakReisinAnnesii Rchllc 6 yaş altına öksürük şurubu genelde önerilmiyor. Hatta doktorların çoğu öksürüğü kesmek dahi istemiyor.
Rchllc gizememre teşekkür ederim tabikide önce bir detayları öğreneyim dedim yorum için teşekkürler belki kullanan anneler vardır hiç bilgi alamadım netten o yüzden :)
Rchllc beyzaasenaa Ben yeni görüyorum yazdığınızı dr gittik ciğerde bol balgam birikmiş antibiyotik kullandık 5 gün şükür geçti ishal ve kusmasıda zaten azalmıştı atlattık şükür salgın var maalesef kreşe de gidiyor o yüzden normal karşılayacağm gibi artık 😃
Rchllc _YanakReisinAnnesii evet herkese göre değişiyor bende kullanmadım zaten öksürsün diyolar 😃 ama o an ne yapacağını bilemiyorsun maalesef
_YanakReisinAnnesii Rchllc çocukların hasta olması çok zor maalesef keşke hiçbir çocuk hasta olmasa 🥹