Hep_oyle_olur_zaten Ya YouTube’ta çok var da emin olamadım tadı iyi olan var mı diye . Az önce bı tane denedim aşırı kötü 😵
Tambirmom Hep_oyle_olur_zaten fit tatlılar çokta güzel olmuyor 😬 ınstagram da bulabilirsiniz çok tarif veren oluyor
Hep_oyle_olur_zaten Tambirmom onları da deneyen pek yok özellikle deneyen yorumu arıyorum ona göre yapayım diye
Hep_oyle_olur_zaten binnur37 buna benzer birşey denemiştim ama cennet hurmasini sade daha çok seviyorum
Aloneangel_ Hep_oyle_olur_zaten genelde cennet hurmalı tarifler var fit tarifleri pek sevmediğim için züber protein bar felan onlarla idare ediyorum 🤣 bide delly nin çikolata kaplı pirinç patlağı yada tatlı şekilde yulaf lapası Buda baya şeker ihtiyacını karşılıyor
Hep_oyle_olur_zaten Aloneangel_ bar denedim onu pek beğenmedim ya 😄 pirinç patlagini denemedim ama denk de gelmedim hic
[silindi] Hep_oyle_olur_zaten badem sutune yulaf tarcin kuru incir atiyorum aksamdan sabaha yumusuyor baya guzel bi tatli oluyor sutlacin yan versiyonu gibi 🫠
ftmylm Hep_oyle_olur_zaten aslında içine giren malzemeden ve yapılış şeklinden tadını az buçuk tahmin edersiniz
Hep_oyle_olur_zaten ftmylm ya dün bi tarif yaptım güzel olacağını tahmin ettim ama gerçekten çok kötü oldu