AtesPerisi Kızlar bugün ne yapsam kızıma fikirleri alıyım 6 aylık kızım bu arada dün brokoli patates havuç haşlayıp blend yaptım verdim bugün ne versem ki
Hiilyuss AtesPerisi ne verirseniz verin ama püre yapmayın sadece çatalla ezin🤣 sonra cok zorlanırsınız
didomido00 AtesPerisi tadım bitti mi yoksa tadım yapmadınız mı hic bana doktor tadım yaparak başla dedi 3 gun kuraliyla 6 buçuk aylık oğlum hala tadım bitmedi
AtesPerisi didomido00 yaptım cnm 5 aylıkken başladı doktor ek gıdaya hem mama hem anne sütü de alıyor o yüzden artık karışımlara geçtik Allah’a şükür yiyor hepsini
bluemomjean AtesPerisi su ne zaman başladınız benimki de 4.5 aylık 5. Ay tadım başlayacakmış da mama anne sütü karışık gidiyoruz şu an az miktarda verebilirsin dedi ama kafam karışık 🤔
altay2123 AtesPerisi meyveli yoğurt denediniz mi oğlum pek yoğurt sevmez ama içine muz vs karıştırınca yer
altay2123 AtesPerisi benim bebeğim seviyor bebekten bebeğe değişiyor 2 3 yemek kaşığı yoğurt çeyrek muz çatalla ezip veriyorum severek yiyor
sarikavun AtesPerisi yogurdun isisini degistirip deneyebilirsiniz. Benim oglum ilik yogurt yemiyo mesela asla yemedi. Dolaptan cikmis yogurt ver bi kavanozu soluksuz yer. Bu zamana kadar ilik verdiyseniz soguk sguk verdiyseniz ilik tekrar deneyebilirsiniz.
altay2123 AtesPerisi benimkide yoğurdu sevmiyor ama meyve ile yiyor 😀😀😀sizin bebiste işe yaramadı demek
AtesPerisi bluemomjean ver cnm bi sakınca olmadı bizde mama içiyor ya susatır az az ver doktor önerdiyse tabi ki ben 5. Aydan itibaren başladım vermeye malum mama ve ek gıda susatıyor