brgl42 Kızlar Salı günü oturma vardı gelenlerden birisi hastaydı benim bebeğim 3.5 aylık benim bebeğim çarşamba günü çok kötüleşti acilegötürdük ilaç verdiler boğaz enfeksiyonu yüzünden biraz toparlanır dedim bugün de sürekli öksürüyor ve hapşırıyor gözlerinin etrafı kıpkırmızı ve burnu akıyor ne yapmam lazım
iremm58 brgl42 bizdede aynı durum oluştu malesef 10 gün kadar önce ilk bir kaç gün evde halletmeye çalıştım öksürügünü doğal yöntemlerle kestim bol bol burnunu actım hava verdim ama geçemeyince doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi lenf bezi şişmiş beze atmış boynuna antibiyotik başlasın
2_oglanannesi brgl42 emziriyorsanız eğer sarımsak bal limon kürü yapıp siz için. Sütünüzden geçer çok iyi geliyor. Tabi doktora götürüp onun vereceği tedaviyi uygulayın. Odası hep bemli olsun. Bende bu ara hastayım geceleri kaloriferi mümkünse kapatın boğazında kuruluk yapmasın.
Retzja Çok küçük şuan, mutlaka çocuk doktoru görsün. Serum fizyolojik ile burnunu yıkayın, nebülizatör ile hava verin. Hasta olan kimseyi de eve kabul etmeyeceğinizi net bir şekilde söyleyin.
brgl42 Retzja söylememe rağmen asla umursamadılar ki eşimin tarafı hep böyle yapıyorlarmış ama olan benim çocuğuma oldu kaç gündür neler çekiyor