Esesen Oğlum 3 buçuk ay şuan 6.ayında sünnet yaptırmak istiyoruz hangi hastanede ne kadar ücretle yaptırdınız??
Esra01 Esesen Çekirge Doruk Turgut Türkel doktor 600 TL bugün yaptırdık çok memnun kaldık doktor o kadar iyi ki bu doktora yaptıranlar memnun kalmış 10aylık bebeğim
Esesen Ruya_Mert siz rota ve menenjit aşısı yaptırmıştınız ben de ikinci dozları yaptırttım da 5-6 gün önce o gğnden beri çok huysuz özellikle son iki gündür bu normal mi sizde de oldu mu
Emrefeninannesi10 Esesen medicana hastanesinde Mesut bey’e yaptırdık 700₺ di kendi muayenesinde yaptırdık
Emrefeninannesi10 Esesen Erdal Karakaya var özlücede olması lazım öyle hatırlıyorum sünnet kliniği orasıda 700 veya 750₺ idi
Blgnrb Emrefeninannesi10 memnun kaldınız mı Mesut beyden bide muayenesi nerede bizde hastanede ona takipliyiz
Serapyigitbulut Medicana da Mesut bey ona yaptırdık 1000 tl verdik ama hastane de yaptırdık biz kendi muayene yerin de 700 e yaparım demişti biz her ihtimale karşı hastane de olsun istedik.2 buçuk aylıktı bizim ki anlamadı bile hemen de iyileşti.
Blgnrb Serapyigitbulut bizde Mesut beye gidiyoruz daha bebeğim 52 günlük virüs geçince sünnet düşünüyorum siz memnun kaldınız mı hastaneden ve Mesut beyden
Nazolii Medicana 2 buçuk aylık Perihan hanıma lokal anestezi ile yaptırdık kampanya vardı yaptırdığımda 400 e geldi normalde lokal anestezi 800 tl idi fiyatı genel anestezi 1000 tl idi
Ruya_Mert Esesen bız cok sukur oyle bır huysuzlukla karsılasmadık atesı cıkmıstı kıZımın canım bı calpol mu ıcırsen rahatlatır nerde yaptırdınız aşıları
Esesen Ruya_Mert biz aşıları eczaneden alıp gittik esentepe hastanesine canım. Yoksa hastaneden alınca daha pahalıydı