Aselinannesi0655 Kızlar başına gelem var mı. Kızım 17 wylıku tek uyku yapıyor 1-1.30 gibi yatar 3-3.5 gibi uyanır. Akşamda 9-9:30 arası uyur. Ama aylardır gece 1 de bazen 4nde uyanıyor ve saatlerce uyumuyor
rabiacetn Aselinannesi0655 bu bizde dr var oğlum 8 aylık. Gecenin bir vakti uyanıyor ve en ez 1.5 saat uyanık kalıyoruz 🥹 bunu 3.5-4.5 ay arasında da yaşamıştık fakat bu daha uzun sürdü sanki🥲 Arka planda oğlum da bende iyice yorulduk nasıl geçer hiç bilemiyorum da
Hiilyuss Aselinannesi0655 uyandıysa uyandı kabullenip 2 saat oyalayın uykudan vazgeçmek bazen daha iyi oluyor 😭
traum86 Aselinannesi0655 yalnız değilsiniz İki gün önce saat 2 gibi uyandı gece 5.30 Zorla uyudu Bugün 5 bir uyandı daha yeni yatırdım Bu arada düzenimiz sizin gibi Tek uyku 1 aydır böyleyiz Uyanıyor asla dönmüyor uykuya Emziriyorum ondan mı acaba bilmiyorum Çözemiyorum artık Bunalımdayım 🤕
hayalperest2310 Aselinannesi0655 sallamayı bırakmalısınız 2 buçuk saat çok uzun bir süre alışkanlık yapmıştır
Aselinannesi0655 hayalperest2310 bunun ben de farkındayım lakin arka planda öyle olmuyor ilk kızım uyku eğitimli olmasına rağmen ikinci kızım asla bu eğitimi veremedim
Hiilyuss Aselinannesi0655 cok iyi anlıyorum oglum aylarca 5 de uyandı güne baslamak için ben de her seferinde salladım ne o uyudu ne ben rahatladım. Her gün sinir kriz yaşadık. Eşim en son dedi ki uykundan vazgeçsen ikiniz de çok iyi olcaksınız. Gerçekten öyle yaptım 5 de uyandık 2 saat oyun oynadık 7 de uyuduk aylarca. Simdi 2.5 yasında ve hala en geç 7 de uyanır. Çocuk sabah insanı olarsk dogdu😂