gizemkkk Bebeğim bir süredir sürekli ellerini yumruk yaparak ağzına götürüp emiyor. Ellerini keşfettiği için mi yoksa bu kadar erkenden dişleri kaşınıyo olabilir mi? Tam gaz sancıları bitiyor mu derken yine çok huzursuzlanmaya başladı.
ariaos gizemkkk diş için çok erken benim kızım da 3 ay 7 günlük o kadar ağzına sokuyor ki elini kendi kendinin midesini bulandırıyor 😀
tyugsug Gul-42 hiç pişman değilim emzik verdiğime anneler emzik oluyo vermeyince sıkıntıda olmaz inşallah
ruveyda_34 Gul-42 bir doktor mu söyledi zararlarını? Aksıne 2 yaşa kadar emzik öneriyor doktorlar. Bi araştırın isterseniz doğru emzik ve doğru zamanlarda kullandığınız taktirde sorun olmuyacaktır emin olun
Gul-42 tyugsug diş dil konusma acısında zor oluyor sıkıntı yasanıyor en büyük sorunda onu bıraktırmak zaten ben ne bıberon verdım ne emzık
Gul-42 Asseagl hem hastanedekı hemsırem hem doktorum onermedı artı yazılanları emzık sorunlarınıda okuyun konusma pelteklik diş yapısını bozuyor
Gul-42 ruveyda_34 evet emzıge gerek yok zaten sen yanındasın dedı calısan anne olsan belkı onerırım dedı ay sız verın ya naparsanız yapın ılerıde cekersınız sıkıntısını herkes ıcın demıyorum cogunlukla olanlar bu