cilekli_soda Gece uykusunda sürekli uyanıyor günlerdir zombi olduk 9 ay 12 gün 8 de kalkar 2 uyku yapar gğndüz 2.5-3 saat uyur 5.30 dan önce kalkmış olur ama geceleri her 35-45 dkka arası ağlıyor uykuya geçemiyor delirmek üzereyim
ng08 cilekli_soda gündüzleri toplam mı 2,5 - 3 saat uyuyor yoksa her uykuda mı? Gece uykuları hep mi böyleydi? Gecesi / Gündüzü karışmış gibi geldi bana
cilekli_soda n58 öyle gece bazen dayanamıyorum kızıyorum sabaha kadar vicdan azabı çekiyorum gündüz de aksine çok iyi ama bu geceyi ne yaptıysam çözemedim çaresini bilen yazsın ne olur
nursemom05_ cilekli_soda diş olabilir diyecektim ama 1 aydır böyleymiş. Bi tık geç yatırmayı deneseniz
cilekli_soda nursemom05_ saatleri takip ediyorum aslında zorla uyutmuyorum düzenide çok bozulsun istemiyorum 2. Uykusundan sonra 4 saat geçirip yatırıyorum sallayarak uyuyor uykuya dalıyo ondan sonra her 35-45 dk arasında bi uyanıyo uykuda
hangimizsevmedik 6.5 aylık her uyku döngüsünde uyanıyor yani 40 dakikada bir uyanıyor geceleri. Gece gündüz karışmış gibi . Ne yapılabilir ki
oylesinebiri__ cilekli_soda 3 gündür uyku eğitimi vermeye çalışıyorum yok düzelmiyor daha da bozuluyor saatlere dikkat et düzen kur dön yine başa
cilekli_soda oylesinebiri__ sizede kolaylıklar dilerim 1 yaşta tek uyku diyorlar ama sizinde. Mi öyle
ozgmom cilekli_soda ya bende 5 6 gibi uyandıktan sonra 9 bucukta geçiriyorum uykuya herkes çok geç 8 de geçmeli diyor. Ama erken uyuyunca da gece uykusu biter mi diye korkuyorum açıkçası 9 ay 7 günlük bebeğim benimde. 1 haftadır gecelerimiz berbat durumda üst dişlerin ikisi aynı anda çıkıyor
cilekli_soda ozgmom ben en geç 5.30 a bırakıyorum sonra uuyanmazsa kendim uyandırıyorum bence iyi de gece uykumuz bozuk o da sanırım oğlum temas bağımlısı benden başka kimseyi görmüyor birazda onun etkisi galiba